Welkomstkoffer voor Center Parcs-gasten

Extra mededeling: Center Parcs-bezoekers met een gelukscode in de welkomstkoffer kunnen zich voor de exacte invulplaats wenden tot Center Parcs Europe via www.centerparcs.nl. Tot op heden is nog niet bekend waar dit mogelijk zou zijn.
———————————————————–

Gasten van Center Parcs, ook de niet-Friends, worden gedurende de komende periode bij aankomst aangenaam verrast. Center Parcs geeft namelijk bijzondere welkomstkoffers weg.

Het welkomstpakket betreft een kartonnen koffer met reclame voor Center Parcs en Pierre & Vacances met direct op de achterzijde een spel. In de koffer vindt de gast een welkomstboekje van Center Parcs, een flesje limonade, een rol Mentos-snoepjes, HerbalTea (Celestial Seasoning), Rexona-deodorant voor mannen en vrouwen en Tijgernootjes Russian Roulette. Daarnaast is er ook een cadeaubon voor een Albelli Fotoalbum toegevoegd en treft men een code in de koffer aan, waarmee men kans maakt op een iPad of een Center Parcs-weekend.

Foto’s van deze speciale welkomstkoffer zijn te vinden op ons forum en wel in dit forumtopic over het welkomstgeschenk voor alle gasten.

75 comments on “Welkomstkoffer voor Center Parcs-gasten

 1. Gelukscode EUPGhCGS

  Leuk dat koffertje, maar wij barsten van de mannendeos, hoewel begrijpelijk dat inhoud
  niet gepersonifieerd is. Misschien een tip: maak inhoud wat algemener, borrelnootjes
  en of chocolade prima of weer ouderwets gezellig wat voor onder de douche: er zijn
  genoeg sekseneutrale geuren! Een lekker hiuiszeepje past ook voor iedereen.
  We denken ook met plezier terug naar de tijd dat de fles wijn met glazen op tafel klaar
  stond en we op zondag broodjes met een pakje zalm kregen. Ga zo door CP, wij blijven
  eeuwig FANS!!!!

 2. is de welkom koffer ook in Duitsland of is deze alleen voor Nederland????
  wij gaan in september naar housterland

 3. Op 8 juli zijn wij naar Park Eifel gegaan voor een midweek, wij zijn friends en gaan minimaal 3 x per jaar naar CP, echter de laatste keer in Duitsland vonden wij geen welkomstkoffer op tafel, terwijl dat dit jaar in april en juni op HB wel zo was, komt dat omdat het een park in Duitsland was en krijgt men deze daar dan niet?

 4. Wij vinden het koffertje geweldig! Ik bedoel alles is welkom wat je krijgt! Zeker in tijden dat je in crisis verkeerd! Wij waren altijd 2 verdieners maar nu nog maar 1 door reorganisatie. Dus het gevulde koffertje van centerparcs is geweldig! Wij gaan deze week zeker rijst eten en ook zijn de shampoo en deodorant volop in gebruik! En zelfs het lege koffertje word niet weggedaan want ons zoontje van bijna 3 vind hem helemaal geweldig! Wij zijn heel de dag door van alles kwijt maar meestal is allee weer terug te vinden in het koffertje :) dus wij hopen de volgende keer dat wij hier zijn weer zo een gevuld koffertje mogen ontvangen! Gr Wouter marieke sten en dex

 5. Bij aankomst kregen we een koffertje vol met leuke attenties, mentos-snoepjes, rijst, tandpasta enz. en het enjoy foldertje welkom bij Center Parks. Goed begin om vakantie te starten. Jammer dat “pancakes” niet meer op de vroegere locatie is want dit was een hele mooie locatie.

 6. hallo! Wij kregen ook een leuk welkomstkoffertje!
  De inhoud ervan kunnen we allemaal goed gebruiken.
  Onze kinderen hebben de snoepjes en koekjes snel opgegeten.
  Waar kan ik de gelukscode invullen?
  Want ik zou graag kans een weekend of een ipad mini winnen!

 7. Wie o wie heeft er nog een kortingscode van albelli(gratis boek maat M), Ik had een code omdat wij in sept naar centerparcs zijn geweest.Nu ik het fotoboek klaar heb ben ik mijn kortingscode kwijt…

  Wie wil me helpen.

 8. Beste maike,

  Het beste kun je even op het forum kijken in het actie code topic. Staat hij er niet tussen, is lid worden en een vraag stellen of iemand die heeft hele goede optie. De kans dat je hem dan vind is vrij groot.

 9. Altijd leuk om iets te krijgen!! Alleen was het koffertje volgens mij niet gevuld zoals het hoorde. We hadden een mini deo en shampo voor heren, een klein tubetje tandpasta en woksaus en een bon voor het fotoalbum gekregen. Toen we in juli op het Meerdal waren zat er veel meer in, ook snoepjes, rijst, flesje drinken, nootjes etc in. Jammer, want onze kinderen verheugen zich er altijd zo op.

 10. De deo en douche voor mijn man,het pak rijst en het biertje voor mijn schoondochter,
  een tubetje tandpasta voor een kleinkind ,en de doos voor het tweede kleinkind.

  code ……….

 11. Wij kregen de koffier toen mijn dochter en ik een nachtje overnachtten in het Center Parcs Hotel Zandvoort.
  Het koffertje op zich was leuk, maar de inhoud werkte eerlijk gezegd een beetje op onze lachtspieren: 2 mini’s Dove voor mannen, een mini tandpasta en een grote zak wokrijst.
  Maar we hebben heerlijk geslapen en de kamer met uitzicht op zee was zeer naar onze wens!

 12. Samen met mijn dochter een nachtje geslapen in Center Parcs Hotel Zandvoort. Prima geregeld, mooi uitzicht over zee.
  De inhoud van het koffertje vonden we een beetje apart, met 2 mini’s voor mannen, een klein tubetje tandpasta en een grote zak rijst.
  Waar ik de code moet invullen is ook mij niet duidelijk, dus bij deze: ……….

 13. Ik kan de pagina wel gewoon bekijken en de code in vullen. Via uw eigen link zelfs, wellicht was de site tijdelijk niet bereikbaar was.

  Met vriendelijke groet, Center Parcs Forum

 14. Krijg ik een vrijdag koffer en een tijdschrift met de code, blijkt dat de code al is verlopen als ik die de dinsdag daarna wil invullen.
  Wat heb je daar nu aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *