Stem mee en win met Center Parcs Forum een spetterende dag op Het Meerdal!

De parken van Center Parcs zijn druk bezig met het verzamelen van stemmen voor hun tropische Aqua Mundo, in de hoop verkozen te worden tot Zwembad van het Jaar. Zo ook Het Meerdal en JIJ kunt daarbij helpen en bovendien nog leuke prijzen winnen, want Center Parcs Het Meerdal heeft Center Parcs Forum gevraagd om te helpen bij deze verkiezing.

Tot en met 29 oktober aanstaande kun je je stem voor Het Meerdal uitbrengen via http://ikzwem.nl/verkiezing/264/stem/. Naast de prijzen die je via de betreffende organisatie kunt winnen, doet Het Meerdal er nog een schepje bovenop! Na het stemmen krijg je namelijk een stembevestiging in je mailbox. Nadat je daarmee je stem hebt bevestigd, dien je deze bevestiging door te sturen naar meerdal@centerparcs.com. Maar liefst élke dag worden onder de inzenders 2 gratis entreekaarten voor de Aqua Mundo verloot!

Ga dus snel naar de website en breng je stem uit om Het Meerdal te helpen aan de overwinning! De winnaars worden bekendgemaakt op www.dagjecenterparcs.nl/meerdal en uiteraard ook op Center Parcs Forum.

Mede namens Center Parcs Het Meerdal alvast bedankt voor het stemmen!

Het Center Parcs Forum-team

4 comments on “Stem mee en win met Center Parcs Forum een spetterende dag op Het Meerdal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.