Sinterklaasprogramma op Center Parcs

De parken van Center Parcs bieden in de decembermaand altijd weer leuke Sinterklaasactiviteiten voor jong en oud. Zo ook dit jaar, want De Eemhof en Het Meerdal hebben al bekendgemaakt, dat er een speciaal Sinterklaasprogramma wordt gehanteerd.

Op De Eemhof betreft het een Sinterklaasfeest in de Action Factory. De kinderen kunnen meezingen met Krullebolpiet om Sinterklaas te verwelkomen. Daarna is er een Pietendisco. Dit Sinterklaasfeest wordt gehouden op 19, 23, 26 en 30 november en 3 december aanstaande. Deelname is gratis, maar het parkeren van de auto kost € 4,50.

Op Het Meerdal wordt het iets uitgebreider aangeboden. Kinderen kunnen hier meedoen aan Kiddies Zwarte Piet (0 tot 4 jaar) of Wannabe een Zwarte Piet (4 tot 8 jaar). Hierna volgt een bijzondere Sinterklaasvoorstelling voor alle leeftijden en als afsluiting is er de Pietendisco, eveneens voor alle leeftijden. Op het park kunnen bezoekers ook een kijkje nemen in de speciale Sinterklaascottage, waarvoor de pijlen op het park te volgen zijn.

Het Sinterklaasprogramma op Het Meerdal wordt georganiseerd op 16, 19, 23, 26 en 30 november en 3 december aanstaande. Bezoek aan de voorstelling of disco is gratis, de Kiddies-activiteit kost € 2,50 en de Wannabe-activiteit € 5,00. Het parkeergeld voor auto’s bedraagt € 4,00.

Daarnaast wordt uiteraard nog op Het Heijderbos, De Huttenheugte en Port Zélande het speciale Sinterklaasweekend georganiseerd. Voor meer informatie over het Sinterklaasprogramma en –weekend kunt u terecht in ons forumtopic.

One thought on “Sinterklaasprogramma op Center Parcs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.