Marina De Eemhof getroffen door brand

De Eemhof heeft deze nacht opnieuw te maken gehad met een brand op het park. Ditmaal werd Marina De Eemhof, het nieuwe appartementencomplex, het slachtoffer. Ook deze keer woedde de brand in een sauna.

Het betrof een appartement op de vijfde verdieping, waarbij acht volwassenen en een baby op tijd het appartement hebben kunnen verlaten. Zij zijn allen nagekeken door het ambulancepersoneel. Twee van hen hadden rook ingeademd, maar hoefden niet naar het ziekenhuis overgebracht te worden. Voor deze vakantiegasten is een vervangend verblijf geregeld.

Het automatische brandmeldsysteem van het splinternieuwe complex heeft goed gefunctioneerd en erger kunnen voorkomen. De schade bleef dan ook beperkt tot de sauna. De oorzaak van de brand wordt momenteel onderzocht.

Alles over deze gebeurtenis vind je op ons forum in dit forumtopic.

3 comments on “Marina De Eemhof getroffen door brand

  1. Echt je zou denken vreselijk ! Dat was het ook maar ze hebben ons daar zo goed opgevangen
    Alles stond onder de rook en alles stonk al onse kleding ! Maar we mochten van hun onse kleding wassen !
    Echt geweldig hoe ze hier mee omgingen ! En ik ben het Brand alarm super dankbaar want als die niet was afgegaan was ik nooit wakker geworden ! En hat ik nooit iedereen wakker kunnen roepen !:D
    En volgend jaar ga ik gerust weer naar de Eemhof ! Echt super is het daar !

  2. Nou misschien kan je beter niet terug gaan als je niet met een sauna kan omgaan want een sauna brandt gebeurd niet zomaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.