130 tweelingen ontmoeten elkaar op De Eemhof tijdens speciaal weekend

In het weekend van 2 oktober jl. was De Eemhof dé locatie voor tweelingen. Het WIJ Tweelingenweekend werd naar aanleiding van het succes van vorig jaar opnieuw georganiseerd. Het weekend is een initiatief van WIJ Jonge Ouders, Prénatal, Center Parcs en de Nederlandse Vereniging voor Ouders van Meerlingen (NVOM).

Het Tweelingenweekend is enerzijds bedoeld voor de tweelingen om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen, anderzijds is het ook voor (aanstaande) ouders van meerlingen om te praten over hun tweelingen, aangezien veel van hen in hun directe omgeving geen ouders van twee- of meerlingen kennen.

Tijdens dit evenement konden de tweelingen genieten van allerlei speciale activiteiten. Zo konden de ouders met de kleinste twee- en meerlingen meedoen aan het babyzwemmen in de Aqua Mundo, wat een praktische uitdaging kan zijn in zo’n gezinssituatie. Op de Tweelingenproductenmarkt konden de ouders meer te weten komen over allerlei speciale producten. Daarnaast konden de gasten van het Tweelingenweekend meedoen aan de Meet & Greet met de door NVOM tot de Meest Identieke Tweeling ter Wereld uitgeroepen tweeling Petra en Janita Dijkhuizen.

Mee- of napraten over dit evenement kan in ons forumtopic!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.