Primeur: Hoofdkantoor Center Parcs Europe verhuist naar Capelle aan den IJssel

 

Center Parcs Europe zal Rotterdam volledig gaan verlaten. Na de sluiting van voormalig eigendom Tropicana enkele straten verder, vertrekt nu ook het andere onderdeel in de stad: het hoofdkantoor van Center Parcs. Op ons forum kon Pim1984 als eerste melden, dat het hoofdkantoor in het nabijgelegen Capelle aan den IJssel wordt gevestigd in een bestaand, maar relatief nieuw en modern pand: het Crystal Building. Een opvallend complex op een bedrijventerrein, maar door de ligging naast de snelweg goed zichtbaar. Het bedrijf ‘De Vastgoedinrichter’ kreeg hiervoor in het tweede kwartaal van dit jaar de opdracht.

Hierbij zullen 150 medewerkers meeverhuizen. De meest voor de hand liggende reden voor de verhuizing zijn de reeds vorig jaar aangekondigde veranderingen in de organisatie. Center Parcs Forum kon u toen als eerste melden, dat een gedeelte van het hoofdkantoor ondergebracht zou worden bij het Pierre & Vacances-kantoor in Parijs en daarnaast zouden enkele afdelingen worden toegevoegd aan kantoren op parken. De overgebleven afdelingen hebben dus minder ruimte nodig en worden gevestigd in het ietwat kleinere kantoorgebouw in Capelle aan den IJssel.

Meer informatie over deze ontwikkeling vindt u in dit forumtopic.

Bron beeld: Fotovlieger.nl

3 comments on “Primeur: Hoofdkantoor Center Parcs Europe verhuist naar Capelle aan den IJssel

 1. Ik ontvang nog post van een vorige bewoner en ik zou graag geen post meer willen ontvangen aangezien deze bewoner vertrokken is.

  Ik hoop dat dit spoedig wordt opgelost.
  Bedankt,

  Met vriendelijke groet,

  Guus Manders

 2. Wij zijn een onafhankelijk forum van fans voor fans. Om deze zaken te regelen verzoeken wij u contact op te nemen met Center Parcs Europe N.V

  Met vriendelijke groet, Center Parcs Forum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.