De Pierre & Vacances Center Parcs Group lanceert speciaal kinderconcept in zomervakantie

Disco 2

Kinderen waren altijd al belangrijke gasten binnen Center Parcs, maar vanaf deze zomer kunnen zij zich nóg meer uitleven tijdens hun vakantie. De Pierre & Vacances Center Parcs Group lanceert tijdens deze zomervakantie namelijk een nieuw en speciaal zomers kinderconcept met entertainment en animatie voor kinderen tot 10 jaar. “Kids Time”, zoals het nieuwe programma heet, zal op alle parken van Center Parcs en alle resorts van Pierre & Vacances worden ingevoerd.

Kids Time zal twee keer per week aan het einde van de dag op het programma staan. Een onderdeel hiervan is Kids Bingo, dat helemaal is aangesloten op de belevingswereld van kinderen. Een ander onderdeel is de Kids Disco, waarbij de jonge gasten zich kunnen uitleven op het ritme van de muziek in een feestelijke omgeving met discoballen en een rookmachine. Na al deze activiteiten is het bedtijd voor deze bezoekers, maar niet voordat er een verteller is geweest: voor het slapen gaan, kunnen de kinderen nog luisteren naar een verhaaltje.

De aanstekelijke dansliedjes van de Kids Disco zijn ook uitgebracht op CD, speciaal samengesteld voor de jonge Center Parcs-bezoekers. Tijdens het verblijf worden op deze muziek spelletjes gespeeld, waarbij bovendien prijzen gewonnen kunnen worden. De muziek die de kinderen op hun vakantie hebben gehoord, kan worden meegenomen naar huis dankzij deze Kids Disco CD. Deze is verkrijgbaar in de Toys & Souvenirs-vestigingen op de Center Parcs-parken.

Het Kids Time-programma is echter niet gratis, hiervoor zijn de kosten € 3,95 per kind. De CD is te koop voor € 9,95. Meepraten over dit nieuwe programma kan in het forumtopic. Ook discussiëren over de Center Parcs-souvenirs kan op ons forum en wel in dit topic.

Krijg je spontaan zin om naar Center Parcs te gaan? Kijk snel naar het Last Minute aanbod op de Center Parcs site!

One thought on “De Pierre & Vacances Center Parcs Group lanceert speciaal kinderconcept in zomervakantie

 1. Goedemiddag

  In januari zijn wij in centerparcs in winterberg geweest
  Mijn dochter heeft daar een cd gewonnen van kids disco 1
  Maar nu is er in onze auto ingebroken en de radio gestolen
  Waar de cd in zat
  Kan ik evt een cd bij jullie bestellen

  Graag u reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.