De Huttenheugte beter bereikbaar per openbaar vervoer

Update december 2012: de dienstregeling van het openbaar vervoer naar Center Parcs De Huttenheugte is aangepast en de lijnbus is vervangen door een belbus. Kijk op www.centerparcs.nl bij de routebeschrijving van het park voor de actuele mogelijkheden.

Nieuwsbericht juli 2011:

Sinds kort is De Huttenheugte beter bereikbaar per openbaar vervoer. Gasten die met de trein naar het park komen, kunnen reizen tot aan station Coevorden en daar overstappen op de pendelbus naar Center Parcs De Huttenheugte en Plopsa Indoor Coevorden. Deze twee parken, die naast elkaar gelegen zijn, hebben een eigen bushalte gekregen.

De bushalte is onderdeel van de nieuwe pendeldienst, lijn 825. Deze rijdt in alle weekenden en op alle feestdagen tussen het station en de twee parken. In de vakanties rijdt deze bus ook op doordeweekse dagen. Zowel ’s ochtends als ’s middags wordt deze lijn gedurende een paar uur in een kwartiersdienstregeling gereden met bovendien aansluiting op het treinverkeer van en naar station Zwolle en het hoofdstation van Emmen.

Buiten de vakanties kan er op werkdagen gereisd worden met buslijn 25, die de nieuwe halte kreeg toegevoegd aan de rit. Deze lijn loopt van station Coevorden naar het busstation van Zweeloo. Een aantal ritten van deze lijn is in de vorm van een belbus. Reizigers dienen dus rekening te houden met het tijdig aanvragen van de busrit, minimaal één uur van tevoren.

Voorheen was het aanzienlijk lastiger om De Huttenheugte per openbaar vervoer te bereiken. Gasten werden toen geadviseerd te reizen naar station Dalen en vanuit dat punt in 25 minuten naar het park te lopen. Ook kon men met de Intercity naar station Coevorden reizen en daar een taxi regelen. Eerder werd ook De Eemhof al voorzien van een busverbinding.

Meer lezen over het bereiken van Center Parcs per openbaar vervoer kan in dit topic. Meepraten over De Huttenheugte kan in het uitgebreide ervaringen- en vragentopic.

One thought on “De Huttenheugte beter bereikbaar per openbaar vervoer

  1. wat is het telefoon nummer van de lijn 25,.en evt van 825,.handig als je dus van ver moet komen, mvg nancy ijsselstijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.