I-punt bij receptie Het Meerdal

Herten - VVV Computers

Bij de receptie van Het Meerdal is een I-punt te vinden: een speciale informatiecomputer met touchscreen. Dit hulpmiddel, handig voor zowel receptiepersoneel als gasten, biedt de mogelijkheid om wandel- en fietsroutes in de omgeving van het park op te zoeken en vervolgens uit te printen. Ook kan er informatie over de streek opgezocht worden en zijn er tal van uitstapjes in rubrieken te raadplegen.

Het I-punt is een initiatief van een aantal samenwerkende regionale platforms op het gebied van toerisme in Noord-Limburg. Er zijn momenteel zo’n 55 I-punten gerealiseerd, waarvan 13 in het gebied van Het Meerdal. Ook op Limburgse Peel is een dergelijk punt te vinden.

Center Parcs gaf de voormalige parken van Sunparks in het verleden ook al een Tourist Guide, een informatiepunt met een vergelijkbare VVV-functie. Of de computer op meer parken staat en/of eventueel nog op meer parken wordt geplaatst, is nog niet bekend.

Meepraten over Het Meerdal kan in dit forumtopic en tips voor dagjes uit en activiteiten in de omgeving van de Center Parcs-parken zijn in dit forumtopic te vinden. Een soortgelijk overzicht voor de Sunparks-parken is hier te vinden.

One thought on “I-punt bij receptie Het Meerdal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.