Verbouwingen op De Eemhof

De Food Store op De Eemhof wordt momenteel verbouwd tot de nieuwe Daily Food Store volgens het Albron-concept. De winkel wordt hiervoor voorzien van een moderner interieur, een aangepast assortiment en meer versproducten. Eerder vond deze verbouwing ook al plaats op parken als Het Heijderbos en Het Meerdal.

Op De Eemhof dienen gasten nu tijdelijk gebruik te maken van een noodwinkel in het Pannenkoekenhuisje. Hierin is een kleine ruimte beschikbaar met een beperkt assortiment, waarbij alleen basisproducten te koop zijn.

De nieuwe Daily Food Store zal naar alle waarschijnlijkheid op 30 juni of 1 juli aanstaande geopend worden. Vervolgens is het Hamilton’s Family Restaurant in de eerste week van juli gesloten voor verbouwing, waarbij de menukaart in die week in het Saffraan-restaurant wordt toegepast. Het nieuwe restaurant ‘The Grill’ opent vervolgens¬†op 9 juli.¬†

Meer lezen over De Eemhof kan in ons uitgebreide ervaringentopic en alles over de vernieuwingen op dit park in het speciale vernieuwingentopic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.