De Eemhof is hard aan het werk

Op De Eemhof wordt hard gewerkt aan alle vernieuwingen. De grote renovatie van de meeste cottages nadert zijn voltooïng en ook de bouw van de Topsy Turvy-glijbaan gaat elke dag stevig door. Op dit moment staat al een groot gedeelte van de baan overeind, er zijn enkele trechters geplaatst, het landingsbad wordt voorbereid en de toren is al grotendeels klaar. Het volgen van de bouw kan in ons vernieuwingentopic!

Daarnaast wordt ook doorgebouwd aan Marina – De Eemhof. Eerder dan gepland werd de mogelijkheid tot boeken vrijgegeven, waarbij de aankomsten vanaf 1 oktober 2011 mogelijk zijn. Center Parcs maakte onlangs bekend, dat de pier, het zandstrand en het nieuwe havengebied niet tegelijkertijd gereed zullen zijn, maar in het voorjaar van 2012 geopend worden. De Marina is inmiddels al toegevoegd aan de parkplattegrond.

Meepraten over alle vernieuwingen kan in dit topic, meepraten over de nieuwe glijbaan kan ook in dit forumtopic. Alles over het park zelf, vind je in het ervaringen- en vragentopic van De Eemhof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.