Beaches of Center Parcs 2011

Beaches of Center Parcs

De zomer komt er weer aan en ook op de parken van Center Parcs wordt de zomer weer gevierd tijdens de themaperiode ‘Beaches of Center Parcs’. De meeste parken in Nederland, België en Duitsland zijn dan voorzien van zomerse sferen door middel van thematisering en aankleding, waardoor bij aankomst direct de zomervakantie begint. Tijdens het verblijf kunnen activiteiten gedaan worden in de Beachzone en is er het Mega Beach Event. Daarnaast kan men waterskiën en deelnemen aan de Water Games of het bouwen van vlotten.

De jonge Center Parcs-bezoekers kunnen kijken naar de nieuwe PéPéTéVé-show ‘De Zeurende Zetel’ of deelnemen aan de Kids Summer Parade. Woops organiseert voor hen spelletjes in de Aqua Mundo en in het golfslagbad wordt een Aqua Track gecreëerd: een spectaculair parcours, waarop de kinderen opdrachten moeten volbrengen. Het activiteitenaanbod is overigens verschillend per park.

Wanneer het etenstijd is, kunnen de gasten genieten van de zomerse gerechten in de restaurants, waarbij er een nieuwe menukaart van toepassing is op de Nederlandse en Belgische parken. Bovendien wordt de nieuwe Barbecue Night aangeboden: een zomerse barbecue, bereid door de koks van Center Parcs (activiteit is afhankelijk van de weersomstandigheden). In de avonduren wordt de Family Summer Game Night georganiseerd, een entertainmentconcept vol quiz, zang en dans. Een spannende en interactieve avond, waarbij families tegen elkaar strijden en getest worden op teamwork, kennis en stressbestendigheid.

Meepraten over Beaches of Center Parcs kan in het daarvoor bestemde forumtopic.

Center Parcs Forum wenst u alvast een prettige zomervakantie! Na het verblijf bent u uiteraard van harte welkom om een verslagje van de vakantie te posten of om foto’s van het park te plaatsen. Ook het bekijken van foto’s vóór vertrek is mogelijk, kijk daarvoor in ons fotoboek!

One thought on “Beaches of Center Parcs 2011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.