Albron-verbouwingen op Het Meerdal

Op Het Meerdal werd onlangs nog hard gewerkt aan de verbouwing van de Food Store, welke heropend werd onder de naam ‘Daily Food Store’. De verbouwing werd uitgevoerd in het kader van de Albron-concepten, die stap voor stap worden doorgevoerd binnen de parken van Center Parcs.

De nieuwe Daily Food Store is voorzien van een moderner uiterlijk met veel witte en andere lichte kleurtinten. Er is gekozen voor een ruimere opstelling, een eenvoudiger assortiment en vooraan in de Daily Food Store is een opvallende, moderne balie geplaatst voor specifieke producten.

Eerder werd op Het Meerdal al het nieuwe Pancakes-restaurant gecreëerd in het voormalige Pannenkoekenhuisje. Aanvankelijk zou ook Snacks & Salads verbouwd worden, maar die verandering werd uitgesteld. Navraag van forumlid M.kuis heeft namelijk als informatie opgeleverd, dat de overgebleven verbouwingen van horecagelegenheden op Het Meerdal pas aan het einde van dit jaar aan bod komen. Wel is bij de Family Grill al een beperktere menukaart ingevoerd.

Meepraten over Het Meerdal kan in het ervaringentopic met talloze vakantie-reviews. Een foto van de nieuwe Daily Food Store op dit park is in dit forumtopic te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.