Website Center Parcs gedeeltelijk vernieuwd

Deze week werd een aantal pagina’s op de website van Center Parcs vernieuwd, zowel qua inhoud als qua lay-out en opmaak. Het meest opvallend is daarbij de verandering van de parkpagina’s. Het Zoek & Boek-vakje aan de rechterzijde van elk park is verdwenen (nog wel te raadplegen via het hoofdmenu), waardoor er grotere foto’s kunnen worden ingezet. De parkfilmpjes zijn eveneens komen te vervallen. Echter is het beeldmateriaal wel vernieuwd en uitgebreider.

In het midden van de parkpagina stonden voorheen groene balken met parkspecialiteiten. Deze zijn nu vervangen door zes vakjes met elk een eigen categorie en bijbehorende parkkenmerken. Het linkermenu heeft een andere inhoud gekregen en is uitgebreid met een klein kaartje dat doorlinkt naar een grotere Google-kaart. Ook het adres wordt nu standaard vermeld in de menubalk. Tevens vindt men daaronder een link om een ander park te kiezen. De parkplattegrond is in de nieuwe opzet niet meer rechtstreeks te raadplegen via het menu. Wie goed zoekt, zal de link naar de plattegrond terugvinden op de pagina van de route naar het park.

De Virtual Tour is nog steeds onderdeel van de parkpagina, maar bevat al jaren dezelfde beelden. Dat betekent niet, dat er nu geen aanpassingen verricht zijn. Er zijn namelijk nieuwe items toegevoegd, zoals een video over de Eden-cottages op De Kempervennen.

Het bekijken van de veranderingen kan uiteraard op www.centerparcs.nl en meepraten over deze ontwikkelingen kan op het forum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.