Renovatie cottages op De Eemhof al vergevorderd

De afgelopen maanden werd op De Eemhof hard gewerkt aan de renovatie van de cottages. Elke keer werd een nieuw blok met cottages afgesloten met grote schermen, zodat gasten niet veel van de bouwwerkzaamheden zagen. Op deze manier worden in totaal zo’n 700 cottages vernieuwd, waarbij er niet zomaar wat geschilderd wordt, maar daadwerkelijk ook het hele interieur wordt vervangen. Dit project is inmiddels al vergevorderd.

De Comfort-cottages zijn voorzien van heldere, frisse kleuren en een natuurfoto in schilderijvorm. Daarnaast zijn deze cottages nu ook uitgerust met een vaatwasmachine en combi-oven. Premium-cottages hebben eveneens een eigen uitstraling gekregen met de opvallende natuurfoto over de hele wand, waardoor het lijkt alsof de gast midden in de natuur staat. Deze cottages zijn ook uitgebreid met een combi-oven in de keuken en een rainshower in de badkamer. De VIP-cottages bieden al het voorgaande, maar ook nog aanvullende extra’s. Zo is de badkamer qua grootte verdubbeld en voorzien van een sauna, inloopdouche met rainshower en zelfs een whirlpool.

Ten slotte zijn er enkele Kindercottages omgetoverd tot speelparadijs. In de woonkamer is kindvriendelijk meubilair in vrolijke kleuren geplaatst en in de speel- en slaapkamer staat allerlei speelgoed. Ook hebben de kinderen vanuit de cottage via een luik toegang tot het speeltoestel, dat aan de cottage is gebouwd. De tuin is nu omheind met een hek, zodat de kinderen veilig kunnen buitenspelen.

Overigens is er wel een aandachtspunt voor boekers: de cottages in zone 8 zijn wél gerenoveerd, maar minder uitgebreid dan de cottages in andere zones. Dit in verband met het latere bouwjaar en een nieuwer oorspronkelijk interieur.

Meepraten over deze vernieuwingen, het bekijken van bouw– of renovatiefoto’s en het bewonderen van de allereerste impressies, vrijgegeven op het Center Parcs Forum Verjaardagsfeest, kan allemaal op het forum: www.centerparcsforum.nl/forum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.