Open Dag op De Kempervennen

Op zondag 5 juni aanstaande wordt op De Kempervennen een Open Dag gehouden, waarbij de deuren voor alle bezoekers worden geopend. Op deze dag zal van 12.00 tot 17.00 uur een programma voor jong en oud van toepassing zijn. Zo geeft Center Parcs rondleidingen in de Market Dome en achter de schermen van de Aqua Mundo. Kinderen kunnen zich laten schminken of meedoen aan de ballonnenwedstrijd. Het entertainmentteam zorgt voor leuke kindershows en live muziek en verschillende bands zorgen voor een muzikale sfeer tijdens deze Open Dag. Bovendien kunnen de Woonboten bezichtigd worden.

In verband met de verwachte drukte wordt het parkeren van auto’s niet op het eigen parkeerterrein ingepland. Bezoekers kunnen hun auto’s parkeren op het parkeerterrein van het naastgelegen Euro Circuit.

Het is niet de eerste keer dat De Kempervennen een Open Dag organiseert. Op 20 april 2008 werden de poorten van het park ook al voor alle bezoekers opengesteld. Destijds werd deze Open Dag ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het park gehouden.

Meepraten over de Open Dag 2011 kan in dit forumtopic.

One thought on “Open Dag op De Kempervennen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.