Center Parcs en Sunparks vastgelegd voor Google Street View

Momenteel worden parken van Center Parcs en Sunparks met de speciale Google Street View-fiets (ook wel de Google Trike genoemd) vastgelegd op 360 graden-foto’s, zodat de parken binnenkort via Google Street View te bekijken zijn als wandelaar. Deze dienst van Google maakt het al langer mogelijk om op digitale wijze door steden, dorpen en attracties te lopen, alsof de kijker zich ook echt op die plaats bevindt. Nu worden de parken van Center Parcs en Sunparks dus daaraan toegevoegd.

Op 20 april werd Erperheide al bezocht en in de tussentijd zijn ook Kempense Meren en Sandur op beeld vastgelegd. Vandaag zal De Kempervennen of Port Zélande een bezoekje krijgen van de Google-fiets. De andere parken staan eveneens op de planning voor korte termijn.

Meepraten kan uiteraard op Center Parcs Forum en wel in dit forumtopic. Daarin is ook de ontwikkeling van voorgaande jaren te lezen met betrekking tot Center Parcs in Google Earth, Google Maps en nu dus ook Google Street View.

Center Parcs Forum biedt u hieronder als eerste het complete overzicht aan foto’s en video, met dank aan ons forumlid Slimpie en aan Center Parcs Europe voor het vrijgeven van drie extra foto’s. Onderaan is ook een video te bekijken, waarbij de fiets in actie is op Erperheide.

Foto’s en video: Center Parcs Europe

One thought on “Center Parcs en Sunparks vastgelegd voor Google Street View

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.