Bijzondere Kindercottages op De Eemhof

Center Parcs startte vorig najaar op De Eemhof een omvangrijk renovatieprogramma met vernieuwing van vele cottages. Onlangs werden de eerste zones en blokken met gerenoveerde cottages al opgeleverd. Center Parcs gaat nu nog een stap verder door een aantal bijzondere Kindercottages te creëren.

Hierbij wordt tegen de muur van één slaapkamer een groot speeltoestel gebouwd. Kinderen kunnen vanuit de cottage het speeltoestel betreden, doordat het oorspronkelijke raam is vervangen door een af te sluiten luik. Ook vanaf de buitenzijde is het speeltoestel toegankelijk voor de kinderen.

Vooralsnog zou deze vernieuwing betrekking hebben op de Premium Kindercottages voor 4 personen (type EH431) met de nummers 352, 373, 537, 690, 722 en 773 (wijzigingen voorbehouden). De forumleden Wikkie en Sjorstukker2 hebben beide een interessante fotoserie van deze ontwikkeling op het forum geplaatst. De foto’s zijn hier te bekijken en meepraten over deze veranderingen kan in het vernieuwingentopic van De Eemhof.

One thought on “Bijzondere Kindercottages op De Eemhof

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.