Beleef voorpret op je zomervakantie met Center Parcs Forum!

De temperaturen stijgen weer, bloemen schieten uit de grond en de lente is al begonnen. Dat betekent dat voor velen weer een zomervakantie bij Center Parcs eraan komt! En wat is er nu leuker dan voorpret aan je vakantie te beleven? Dat kan met Center Parcs Forum!

Zo vind je op het forum in de subfora Center Parcs Nederland, Belgie & Duitsland, Frankrijk en UK topics met ervaringen, vragen en nieuwtjes van alle parken in het betreffende land. In het fotoboek kun je virtueel al een kijkje nemen in het park of foto’s bekijken van het cottagetype van je boeking. Ook leuk om te zien, zijn de historische beelden. In het videosubforum kun je genieten van filmpjes van een aantal parken.

In Center Parcs Algemeen is het mogelijk om in het Cottage Ervaringen Topic reeds geplaatste reviews op cottagenummer op te zoeken. In andere topics wordt antwoord gegeven op veelgestelde vragen rondom de Mystery-boeking en je kunt alvast tips voor dagjes uit in de omgeving van het park opzoeken. In de forumkalender zijn de verschillende evenementen en geplande gebeurtenissen te vinden en op de website zijn een megareview en verschillende parkinformatiepagina’s te ontdekken.

Center Parcs Forum is er echter niet alleen voor Center Parcs-bezoekers. Ook liefhebbers van Sunparks, Pierre & Vacances, Landal GreenParks en alle andere bungalowparkenketens vinden hier allerlei informatie. Kortom: ga snel naar www.centerparcsforum.nl/forum!

Center Parcs Forum wenst iedereen een fijne zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.