Toppings gaan veranderen

Toppings

Eerder dit jaar werden de Toppings bedacht: extra voordelen naast de vroegboekkorting voor mensen die lang genoeg van tevoren een vakantie bij Center Parcs boeken. Het concept begon met drie vaste toppings (gratis fietsen, gratis ontbijt en gratis haardhout) en drie toppings naar keuze. Hierbij kon worden gekozen uit vele activiteiten, van gratis Wannabe-onderdelen tot gratis WiFi-toegang en van gratis sportactiviteiten tot gratis toegang op attracties, zoals de Flow Rider van De Eemhof.

Niet lang daarna werd de samenstelling van het gratis ontbijt al aangepast en nu staan de volgende veranderingen te wachten. Vanaf 27 december 2010 verandert het concept naar een pakket van vijf toppings: één vaste en vier naar keuze. De vaste topping wordt een gratis voorkeursligging voor de cottage, de overige vier kunnen dus na het boeken van de vakantie uitgekozen worden. Welke activiteiten daarvoor beschikbaar zijn, wordt binnenkort bekendgemaakt.

In de tussentijd kunt u meediscussiëren in het betreffende topic.

2 comments on “Toppings gaan veranderen

 1. Wij hebben een verblijf geboekt en vier gratis Toppings gekregen. Via de site konden we bekijken welke toppings op het parc dat wij hebben geboekt beschikbaar zijn:
  Dat zijn er maar liefst twee: wannabe prins of wannebee princes.
  Dat zullen onze tieners leuk vinden! En dan mogen ze nog twee keer ook, kunnen ze beide uitproberen…….

  Ik had graag gratis fietsen, gratis ontbijt of gratis haardhout gehad. Ook gratis Wifi was leuk geweest, evenals een uurtje bowlen of andere activiteiten die niet alleen gebonden zijn aan jonge kinderen.

  Dank je wel CenterParcs voor deze dooie mus!

 2. Toppings? Elke keer als ik dat hoor denk ik..hè krijg ik extra saus op mijn toetje? Maar wat moet ik daar nou mee? Onzinnige naam dus…

  Met vriendelijke groet,
  Ed Faber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.