Primeur: Villages Nature, het nieuwe P&V-park in 2015!

Met dank aan één van onze forumleden kan Center Parcs Forum u als eerste extra nieuws brengen over een nieuw park van Pierre & Vacances. Volgens de planning opent in 2015 namelijk ‘Villages Nature’, het nieuwste van het nieuwste binnen Pierre & Vacances, ditmaal in samenwerking met Euro Disney. Het park, te ontwikkelen in het oosten van Parijs, zal ongetwijfeld een nieuw toppunt op meerdere aspecten bereiken.

De wereldwijd steeds belangrijker wordende duurzaamheid wordt nog meer dan voorheen toegepast in een nieuw bungalowpark. Dit thema komt veelvuldig terug. Niet alleen in de bouw en aanleg en in het uiterlijk van het park, maar ook in de thematisering, gebiedsnamen en tien opgestelde doelen voor een optimale duurzaamheid: van een sterk teruggedrongen hoeveelheid CO2 en afval tot zuinig waterverbruik, de belangrijkste rol voor de natuur en duurzame voedselproducten.

Op het park zal qua uiterlijk en opzet heel veel worden gewerkt met bloemen, planten, bossen, water en dieren. In 2013 start de bouw van Villages Nature en in 2015 wordt het volgens planning opgeleverd. Een park van maar liefst 175 hectares groot met een aanbod van 1730 appartementen en cottages, een capaciteit gelijk aan twee Center Parcs-parken. Indien er meer informatie over Villages Nature wordt bekendgemaakt, zal ook dat op Center Parcs Forum terug te vinden zijn.

Meepraten over dit onderwerp kan in dit forumtopic. Hierin vindt u exclusieve impressies van het te realiseren park!

Plattegrond: Euro Disney/Pierre & Vacances Center Parcs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.