Gerucht: grote maatregelen voor Center Parcs en Sunparks!

Center Parcs Forum heeft via verschillende bronnen, los van elkaar, hetzelfde gerucht vernomen, waarbij er sprake zou zijn van grote maatregelen voor zowel Center Parcs als Sunparks.

Om bezuinigingen mogelijk te maken, werd enige tijd geleden een herstructureringsprogramma opgezet voor het terugdringen van personeelskosten en het uitbesteden van de catering. Dat laatste is inmiddels al gebeurd door middel van samenwerking met cateringbedrijf Albron. Tot nu toe waren er nog geen grote maatregelen getroffen voor vermindering van de personeelskosten.

Center Parcs zou echter intern een zware beslissing hebben bekendgemaakt: het hoofdkantoor in Nederland zou worden gesloten! Bepaalde onderdelen van het kantoor worden daarbij gehuisvest op de parken (zoals reeds gebeurde op Erperheide) en alle overige activiteiten worden ondergebracht bij locaties van Pierre & Vacances en Albron in Parijs, Brussel en De Meern.

Dit is echter nog niet alles. Ondanks dat het een onlogische verandering zou zijn, worden daarnaast ook nog enkele parken van Sunparks, namelijk de parken in Nederland en Duitsland en De Haan aan Zee in België, (terug)geplaatst onder de Center Parcs-vlag, inclusief de oude verdeling in drie, vier en vijf vogeltjes. De overige drie Belgische parken zouden wel behouden blijven als Sunparks, omdat ze voor het publiek onder die naam bekend zijn geworden.

Meer dan een gerucht is het tot op heden nog niet, maar er duiken steeds meer bronnen op die de geruchten voeden. Zodra er meer bekend wordt over deze ontwikkelingen, kunt u de laatste nieuwtjes terugvinden op Center Parcs Forum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.