Nieuwe lodges onthuld op Longleat Forest

Vandaag werden op Longleat Forest de allernieuwste ‘New Style Exclusive Lodges’ onthuld. De nieuwste accommodaties op het Engelse park zijn qua uiterlijk wederom gericht op het natuurlijke aspect van Center Parcs, maar om het speciaal te maken, zijn er talloze extra’s toegevoegd.

Naast een grote, open woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een eetgedeelte en vier slaapkamers beschikt de cottage ook over een sauna, een stoomcabine, een hot tub aan de buitenzijde en een kamer met onder andere biljarttafel en Nintendo Wii. Het terras is voorzien van een barbecue. De service is van compleet niveau met schoonmaakservice en WiFi-verbinding.

De natuur en het milieu zijn erg belangrijk voor Center Parcs en daarom is daarmee ook rekening gehouden bij deze lodges. Het natuurlijke gevoel wordt versterkt door de grote, hoge ramen, die het interieur als het ware verbinden met de natuur buiten. Zoals Center Parcs UK veelvuldig toepast, zijn ook deze huisjes voorzien van een grotendeels houten uiterlijk.

De bouw werd zo voorzichtig mogelijk uitgevoerd om de natuurlijke bosomgeving van de accommodaties geen schade toe te brengen, gasten beschikken over een recyclingsysteem en een installatie voor winning van zonne-energie zorgt voor een milieuvriendelijk energieverbruik tijdens de verhuur.

De nieuwe lodges zijn vanaf nu te boeken via Center Parcs UK, vanaf volgende maand zullen ze verhuurd gaan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.