Primeur: nog meer Pancakes!

Hoewel het nog maar enkele dagen geleden is, dat het vernieuwde Pannenkoekenhuisje ‘Pancakes’ op pilotpark Het Heijderbos werd geopend, staat de volgende opening alweer op de planning.

Vanaf 25 september is Pancakes namelijk ook op De Eemhof te bezoeken. Het restaurant is gelegen aan de Market Square. De openingsdagen zijn woensdag, zaterdag en zondag. Het is het tweede nieuwe restaurant in samenwerking met cateringbedrijf Albron.

Center Parcs Forum kan u als eerste melden dat ook Het Meerdal binnenkort over Pancakes beschikt. De nieuwe Pancakes-restaurants op De Eemhof en Het Heijderbos werden duidelijk aangekondigd, maar ook op Het Meerdal werkt men al enige tijd aan een vernieuwd Pannenkoekenhuisje, echter zonder publiciteit buiten het park.

Aanstaande dinsdag 7 september wordt het restaurant geopend en daarmee zal het eerder klaar zijn dan de Pancakes op collegapark De Eemhof. Het Meerdal krijgt hiermee niet het derde, maar het tweede Pancakes-restaurant in samenwerking met Albron en het is het eerste park met een nieuw Pannenkoekenhuisje in de Market Dome. Dit in tegenstelling tot de andere twee parken, waar Pancakes buiten gevestigd is.

Meepraten over dit nieuwe restaurant kan onder andere in het Pannenkoekenhuisjestopic.

Meepraten over deze opening kan onder andere in het ervaringentopic van De Eemhof en het ervaringentopic Het Meerdal.

4 comments on “Primeur: nog meer Pancakes!

  1. 2e restaurant?

    Alle restaurants zijn al van Albron. Alle medewerkers zijn al over naar Albron. Alleen Albron zal geen logo gaan voeren dus snap de ophef even niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.