Center Parcs UK wordt omgetoverd in Winter Wonderland

Ondanks het feit dat de zomer pas enkele weken geleden gestart is, besteedt Center Parcs UK al volop aandacht aan het Winter Wonderland van 2010. De winteropening van de parken vindt in Engeland plaats van 12 november tot en met 17 december 2010 en is daarmee iets korter dan Winter at Center Parcs bij Center Parcs Europe.

Toch betekent dat niet dat Center Parcs UK het minder uitgebreid aanpakt. Een volledige themasite brengt de bezoekers nu al in de wintersferen en bevat alle informatie over de parken, de extra activiteiten en alle bijbehorende aanbiedingen.

Gedurende de periode kunnen de bezoekers van de parken meedoen aan extra activiteiten, zoals rondritten door het park en voorleesverhaaltjes voor de kleinere gasten. De grotere gasten kunnen de Ice Party bezoeken of meedoen aan de Santa’s Woodland Workshop. De Kerstsferen worden compleet gemaakt door een levend rendier, veel decoratie in het park, vuurwerk en straattheater.

Meer informatie kunt u vinden op http://winterwonderland.centerparcs.co.uk. Meepraten over Winter Wonderland 2010 in Center Parcs UK kan in dit forumtopic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.