Center Parcs UK blijft investeren na recordresultaten

Center Parcs UK had in het boekingsjaar van mei 2009 tot en met april 2010 verrassend goede resultaten. Met een recordaantal van 1,6 miljoen bezoekers en een bezettingsgraad van maar liefst 97%, de hoogste bezettingsgraad ooit in haar bestaansgeschiedenis vanaf 1987, kozen nóg meer mensen voor een korte vakantie in een bungalowpark dan in voorgaande jaren.

Reden voor Center Parcs UK om de aandacht voor keuze, kwaliteit en luxe nog sterker waar te maken en nog dit jaar grote investeringen in de cottages te doen. Al vanaf 2007 is zij bezig met het renoveren van de bestaande cottages om het luxeniveau en de kwaliteit te verhogen. Dit proces wordt voortgezet met ook dit jaar een upgrade van de bestaande accommodatie. Daarnaast zullen nieuwe ‘Exclusive Lodges’ gerealiseerd worden. Het hoogtepunt wordt echter gevormd door de drie nieuw te bouwen Treehouses, de cottages bovenin de bomen, zoals deze ook op Bispinger Heide werden gebouwd.

In de Treehouses zullen vier slaapkamers met elk een aangrenzende badkamer en een eigen balkon gebouwd worden, evenals een open keuken, een woon- en eetkamer, een kamer met games en een eigen hot tub. Deze nieuwe cottages zijn boekbaar vanaf juli 2010 en zullen vanaf 2011 perfect aansluiten bij het luxe cottagesaanbod binnen Center Parcs UK.

One thought on “Center Parcs UK blijft investeren na recordresultaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.