Center Parcs biedt in alle parken draadloos internet

Gasten van de Center Parcs-parken in Nederland, België en Duitsland beschikken voortaan over draadloos internet. Deze extra service is zowel in de cottages als bij de receptie als in de Market Dome te gebruiken. De volledige WiFi-dekking wordt gerealiseerd via KPN HotSpots en zorgt ervoor dat de gasten nu ook op elk moment van hun vakantie online kunnen zijn.

Volgens Center Parcs wordt hiermee doeltreffend ingespeeld op de behoefte van gasten om ook tijdens de vakantie online te kunnen zijn en overal informatie te kunnen opzoeken, vakantiefoto’s te kunnen plaatsen en om hun e-mail te kunnen checken. Daarnaast is het ook voor zakelijke gasten een belangrijke service, die voor hen overigens al eerder beschikbaar was in de Business Centers van Center Parcs. Nu is het dus uitgebreid naar alle gasten, die zelfs vanaf het terras van hun cottage internet kunnen raadplegen.

Het gebruik van het draadloos internet is opgesplitst in verschillende tarieven, afhankelijk van het verblijf en de gewenste tijdsduur. Deze tarieven variëren van 5,95 euro tot 15,95 euro. Meer informatie hierover is op te vragen bij Center Parcs.

37 comments on “Center Parcs biedt in alle parken draadloos internet

 1. Dit is een erg domme zet. Wereldwijd neemt het verzet tegen draadloze technologie hand over hand toe. In Engeland wordt WiFi geweerd uit bibliotheken en scholen. In Frankrijk zie je soortgelijke zaken gebeuren. Om het dan juist op een vakantiepark, waar mensen tot rust willen komen aan te bieden en ook nog eens in alle huisjes. Dat is iets waar ze spijt van gaan krijgen. Dit soort zaken zouden optioneel moeten blijven. Door het in alle huisjes aan te bieden moeten er zenders door het hele park worden geplaatst. Dit gaat lijnrecht in tegen het duurzame imago van Centerparcs.

 2. Jammer nou,
  Weer een vakantie gelegenheid waar ik niet meer heen kan,
  Krijg van Wifi vreselijke hoofdpijn, druk op de borst, brandend maagzuur,en ga alles wazig zien !
  oftewel, word er ziek van,
  Eigenlijk kan ik nergens meer heen !

  Marie Louise

 3. Wat een zeurpieten. Er zijn mensen die hebben altijd wat te klagen.
  Ik juich het toe. Een goede zet. Er zijn ook zakenmensen die op vakantie gaan maar toch nog een paar dingen moeten afhandelen. Vakantiefoto’s online.
  WIFI = de Future Zonder internet kan bijna geen mens meer.

 4. Geweldig dit, ik vraag me alleen net als anderen af of dit ook voor Frankrijk geld.

  Vreemde reactie’s hierboven, wifi is praktisch overal. Je word toch niet verplicht er gebruik van te maken?
  En beste Marie Louise als je er zoveel klachten van krijgt moet je toch geen leven meer hebben, in een gemiddelde Nederlandse woning heb je dekking van meerdere wifi netwerken, dus tenzij je in een hutje op de hei woont moet je permament last hebben van die klachten.

 5. Ja inderdaad Klaasvaak, ik heb ook geen leven meer dat is me ontnomen,
  Ben noodgedwongen verhuisd naar een dorp (een soort hutje op de hei)waar de straling erg laag is,
  heb wel mijn wanden met verf moeten behandelen omdat de buren wifi en een dect hebben,
  Ik ben een voorbeeld voor al die andere die mij zullen volgen, ook jij kunt de volgende zijn, (wat ik je niet toewens)

  het gaat hier om het grote geld, en de mensen lekker dom houden,
  Maar sinds ik hier woon gaat het goed met me, (behalve als ik naar de stad ben geweest voor boodschappen)

  Maar laat iedereen zijn kop maar in het zand steken, maar IK krijg gelijk,
  en ooit zul je aan me terug denken, ze had toch gelijk

  Groetjes van Marie Louise

 6. Beste MarieLouise, je beseft dat je een medisch wonder bent? Je aandoening is uniek namelijk.

  Ik heb hetzelfde gehoord over magnetrons, oei oei oei wat zouden we het op ons brood krijgen. En wat is er nu gebeurt jaren na dato?
  Mobiele telefonie, man man man wat zou dat problemen gaan opleveren. En wat gebeurt er? Helemaal niets.

  Dect telefonie idem dito, al tientallen jaren gebruikt maar nooit is er ook maar iets aangetoont.

  Je bent hetzelfde als die boeren die 130 jaar geleden riepen dat hun koeien dood zouden gaan van de treinen die toen opkwamen.

  Je laatste zin toont dit aan, waarom moet het immer tijd kosten om je gelijk aan te tonen. Zoals ik al stel dect/wifi/gsm is echt overal en nergens worden mensen er massaal ziek van behalve een enkeling in zijn hoofd. Dus bespaar mij en dit forum je complotten aub.

 7. jammer dat je ervoor moet betalen… je zou zeggen dat het ook gratis kan (en moet!). Ieder zelfrespecterend hotel heeft ook gratis WIFI, zonde dat hier ook weer aan verdiend moet worden… Ook zijn er al diverse steden (ook in nederland) die voor hun gehele grondgebied al gratis dekking aanbieden.

 8. Vind het jammer dat het idd niet gratis is, Landal biedt in heel veel parken gratis internet aan… dus CP zou het ook kunnen doen.

 9. @Johan:
  Kennelijk ben je Wifi gefrustreerd?
  Ten eerste: het wifi netwerk is opgebouwd uit accespunten die in de meterkasten van enkele cottages hangen. Het verkeer word afgevoerd via het bestaande Coax netwerk wat al reeds op de parken ligt. Word dus geen zendmast voor gebouwd, hoeft nog geen meter grond voor verplaatst te worden en past dus prima.

  Wellicht is het voor jou dan handiger te gaan kamperen ergens op de Veluwe… daar heb je geen last van TV’s en kan je ook niet geraakt worden door de straling van de magnetron 🙂

  Als je werkelijk wat wil weten, heb er foto’s van hoe het netwerk is opgebouwd 😉

 10. @robert

  Hoi Robert,
  Dank je voor je reactie.

  Natuurlijk ben ik benieuwd hoe het is opgebouwd. De reden dat ik er zo tegen ben is de volgende.

  Mensen gaan op vakantie voor rust en ontspanning. Straling van wifi en ook gsm wordt wereldwijd in verband gebracht met de meest uiteenlopende gezondheidsklachten. Dat wetenschappelijke onderzoeken momenteel geen volledig uitsluitsel geven is geen reden om als vakantiepark geen voorzorgbeginsel te handhaven.

  Kinderen zijn de meest kwestsbare groep en juist deze groep is veelvuldig aanwezig bij Centerparcs. Zoals ik al vertelde is men in Frankrijk hier verder mee gevorderd en is er een verbod van alle soorten mobiele telefoons van kracht op Franse scholen. Verder is de uitrol van het toekomstige mobiele netwerk opgeschort in Frankrijk. Dat zijn tekenen aan de wand van wat komen gaat op Europees niveau.

  Voorheen was het zo dat de straling op Centerparcs nihil was. In de huisjes ver weg van het centrum was de intensiteit 0,001 mW/m2. Dat is ontzettend weinig en zorgt voor een volledige ontspanning. Ook voor mensen die al gevoeliger zijn geworden voor straling. En dat worden er dus steeds meer. Als je zo’n huisje boekte, dan zat je goed die vakantie.

  Hoe het op dit moment is weet ik niet. Binnenkort ga ik een dagje Meerdal doen om eens wat metingen te verrichten. Wat betreft de keuze en de voorkeur. Wij gaan al sinds 1993 elk jaar minstens 1 keer naar de Centerparcs maar hebben deze zomervakantie niet geboekt omdat we pertinent niet in een huisje met wifi willen.

  Wat betreft je verhaal over de aanleg. Dan zou het mogelijk moeten zijn om een huisje te boeken zonder wifi in de kast….. Dat zou een prima alternatief zijn. Een nieuwe en zeer duurzame voorkeursoptie: stralingsvrije cottage, zonder wifi.
  Dan is iedereen gelukkig, toch….

 11. Ter aanvulling:

  Afsset – Frans Agentschap voor de Veiligheid Gezondheid Milieu en Arbeid

  10/15/2009 10/15/2009

  CE Article CE artikel

  Iedereen heeft het recht op gezondheid en de bescherming tegen de schadelijke gevolgen van elektromagnetische golven.

  Het is gebleken dat “het Hof van Beroep van Versailles, door een decreet van 4.02.2009, bevestigde de veroordeling van een mobiele operator die relais te ontmantelen een antenne, terwijl het Neighborhood veroorzaakt een abnormale verstoring. Aangezien die zaak, de beslissingen in deze richting is groeiende. Deze besluiten blijkt de toenemende bezorgdheid van veel van onze medeburgers voor hun gezondheid en die van hun kinderen. ”

  Elk besluit over de oprichting, wijziging of onderhoud van een installatie die wordt gebruikt in de radio-telecommunicatie netwerken moeten duidelijk worden weergegeven en zichtbaar in de openbare ruimten van het gebouw aangetast door de werkzaamheden.

  Besluiten over de vestiging radio gebruikt in telecommunicatienetwerken in flatgebouwen moet unaniem worden genomen door de eigenaars.

  Besluiten over de vestiging radio gebruikt in de telecommunicatie in een lage sociale woningbouw moet bewoners worden geraadpleegd.

  Het ontbreken van overleg in het vervallen van de huurovereenkomst tussen de eigenaar of eigenaren van het gebouw en de netbeheerder.

  CE Artikel 11 Verbod reclame voor mobiele telefoons voor kinderen voor kinderen onder de 14.

  CE Artikel 16 De installatie van Wi-Max en LTE (Long Term Evolution) zijn geschorst voor een periode van 5 jaar vanaf de inwerkingtreding van deze wet. Waar mogelijk, de terminal faciliteiten Wi-Max en LTE worden vervangen door een bestaand bekabeld breedband. In alle andere gevallen, voorafgaande goedkeuring van de regionale directie van Industrie, Onderzoek en Milieu zal worden verlangd.

  Amendement verbiedt het gebruik van mobiele telefoons in kleuterscholen, lagere scholen en hogescholen.

 12. Onderzoek naar de invloed van elektromagnetische velden op bomen opgestart
  Laboratorium Plantencelbiologie van Wageningen Universiteit en Research Centrum onderzoekt de invloed van elektromagnetische velden op bomen.

  In Nederland maar ook in andere steden in Europa doemen steeds nieuwe boomaantastingen op. Scheuren, baststrepen, kerven, lichte streping, vlekvorming, bloedingen, bastknobbels in de boombast en takdegeneratie zijn voorbeelden van nieuw optredende aantastingen. Het aantal bomen met onbekende aantastingen breidt zich al drie jaar uit. Op dit moment hebben circa 1/3 van alle stedelijke bomen een onbekende aantasting. De zorg over de gezondheid en vitaliteit van bomen in het stedelijke gebied neemt toe.

  Ondanks herhaaldelijk onderzoek door zowel de Plantenziektekundige Dienst (PD) als Wageningen Universiteit en Research Centrum (WUR) is een oorzaak niet achterhaald. Deze zomer brengt WUR een rapport uit met de nieuwste boomaantastingen.

  Een biologische factor is na al het onderzoek vrijwel uitgesloten. Er moet rekening gehouden worden met een abiotische factor als veroorzaker van de nieuwe aantastingen. Een recent veranderde factor in het milieu die gelijk optrad met de nieuwe boomaantastingen, is de toename van het elektromagnetische veld. Dit veld is in de laatste jaren sterk toegenomen en ook zijn nieuwe frequenties in gebruik genomen.

  Uit verkennend onderzoek in 2009, geïnitieerd door de gemeente Alphen aan den Rijn en in samenwerking met TU Delft, TNO en WUR, blijkt dat elektromagnetisme invloed heeft op de elektrische activiteiten van de boom. WUR voert in samenwerking met Alterra en Gemeente Alphen aan den Rijn (projectgroep boomaantastingen) tussen juni en september 2010 onderzoek uit of die invloed effect heeft op de plantweefsels, de bouw of de fysiologie (werking) van de plant.

  Essen en kastanjes worden blootgesteld aan kunstmatig opgewekte elektromagnetische velden. Een referentiegroep, van gelijksoortige essen en kastanjes, wordt niet belast door EM velden. Alle overige omstandigheden zijn bij beide groepen planten gelijk gehouden. Er wordt onderzocht of er belangrijke verschillen optreden. De uitslag van het onderzoek wordt eind dit jaar verwacht.

  http://www.alphenaandenrijn.nl/Smartsite.shtml?ch=&id=63643

  Hier heeft Center Parcs vast nooit over nagedacht. Naast het belasten van mensen, hebben ze dus ook een extra belasting van hun zo gewaardeerde natuur veroorzaakt. Erg dom van een bedrijf dat zich zo groen profileert.

 13. @Johan…

  Leuk die artikeltjes maar ik trek me er even niets van aan. Er zijn net zoveel onderzoeken tegenover te zetten waarin alles ontkracht wordt. Dus bespaar me ze alsjeblieft….

  Volgens jou theorie kun je al niet meer naar De Eemhof of Het Heijderbos (hoe het met andere parken is weet ik niet) maar daar staan de GSM/UMTS zendmasten al op het park, compleet van elk merk telefoon. Cottages zonder WIFI zijn niet meer te krijgen: helaas voor je… niet elk huisje heeft een zender, maar het is wel parkdekkend aangelegd. En sneu nieuws voor je: alle parken is parkdekkend WIFI aangelegd… ook op Het Meerdal.

  Wellicht kun je wat reserveren in het dichtbeboste woud van de Veluwe: daar hebben we in Nederland nog wat dode vlekken zitten in het GSM/UMTS netwerk en hebben ze gegarandeerd geen internet 🙂

 14. @Robert.

  Dank je voor je medeleven. Het is jammer dat je zo stug bent. Wat ik probeer te laten zien is dat Center Parcs niet heeft nagedacht voordat men dit toe ging staan en dat het lijnrecht staat op hun eigen kernwaarden.

  Dat je niet onder de indruk bent van artikeltjes snap ik prima. Maar dat je niet onder de indruk bent van het totale stilleggen van het draadloze toekomstige netwerk en het totale verbod op scholen in Frankrijk, dat snap ik niet. Er staat letterlijk bij dat dit is gedaan vanwege gezondheidsredenen. Dat zou toch indruk moeten maken. Vooral op gezinnen met kinderen die voor de rust naar Center Parcs gaan. Maar in plaats daarvan terecht komen op een plek waar een inmiddels zeer omstreden techniek wordt gebruikt.

  Maar helaas voor ons, de veluwe was al volgeboekt. Toch maar een dagje naar Center Parcs om een net verslagje te kunnen maken van hoe de situatie ter plaatse is. Wordt vervolgd…

 15. “Wat ik probeer te laten zien is dat Center Parcs niet heeft nagedacht voordat men dit toe ging staan en dat het lijnrecht staat op hun eigen kernwaarden”

  Dan laat jij je lekker meevoeren met de reclame campagnes van CP. Het is gewoon een zeer commercieel bedrijf die nog 162 groen kunnen roepen maar dit hierdoor echt niet worden. Vakanties in bungalows die voor de lol zijn uitgerust met een open haard, zwemmen in subtropische baden waar je in de winter nog naar buiten kan en snelle glijbanen hebben niets te maken met dat soort “kernwaarden”.

  Zoals Robert al zegt voor elk onderzoek kan je er een tegenover zetten. En als je de noemer gezondheid wil gebruiken gaat dat nergens over de ultrakorte periode dat kinderen in hun leven in CP verblijven zal echt niet meewerken aan een betere gezondheid.

  CP lijkt me echt iets voor de drukke mens die er snel een korte periode tussenuit wil en wifi en gsm’s zijn dan al lang geen luxe meer. CP loopt hier eerder mee achter maar dat maken ze nu goed.

  Als je groen en stralingsvrij wil vakantievieren zijn er genoeg campings waar je met je niet geïmpregneerde tent midden in de natuur kan bivakkeren of anders zijn de heuvels in Schotland of de bergen in Scandinavië een goede optie. Doe ik ook af en toe, maar behalve de rust heb ik nog nooit iets gemerkt van de niet aanwezige straling op die plaatsen.

 16. Dat er in Frankrijk op scholen geen WIFI komt is niet om ‘gezondheidsredenen’. Een openbaar WIFI-netwerk is gevoelig voor misbruik en daar hebben ze gewoon geen zin in. Als je het zo brengt dan is dat voor sommige mensen aan te merken als ‘schending van de mensenrechten’, als je het over de gezondheidsboeg gooit dan zijn er mensen zoals jij die dat geloven.

  Tegenover Frankrijk staat Estland… daar hebben ze gewoon gezegd: iedereen moet gratis toegang hebben tot internet. Alle steden in Estland is stedelijkdekkend WIFI aangelegd… nog geen dooie gevonden….

  Misschien voor jou beeldvorming: de kindertjes die je af en toe ziet lopen die van alles mankeren waren in de buurt van een ontplofte kerncentrale in Tjernobyl hoor… ze hebben niet geknuffeld met een UMTS-mast of WIFI in de couveuse gehad…

 17. Een hoop heen en weer gehak, maar wat is nu eigenlijk het onderwerp.
  Als zowel de voor als tegenstanders van nieuwe technologische toepassingen de handen in een zouden slaan en onderzoek zouden stimuleren, dan zouden we snel weten of er sprake is van negatieve effecten. Maar mensen laat u niets wijs maken dat er invloed is staat nu al vast.
  Onderzoek moet daarom worden geintensiveerd. Dan nog betekend dit niet dat nieuwe technologie uit den boze is maar het kan misschien slimmer.

  Wie kan daar nu tegen zijn? Maar iets anders is het dat de overheid, mogelijk verblind door de vele miljarden die zij aan de nieuwe technologie verdiend, haar zorgtaak verzaakt uit te voeren. Daar moet wat tegen worden gedaan. Dus door samen op te trekken en te gaan voor gedegen onderzoek bewijzen we elkaar een goede en noodzakelijke dienst.

 18. Bomen hebben last van elektromagnetische straling
  11-11-2010

  Elektromagnetische straling heeft een negatief effect op de gezondheid van bomen. Dit blijkt uit recent onderzoek van onder meer de TU Delft, TNO, de gemeente Alphen aan den Rijn en de leerstoelgroep plantcelbiologie (Wageningen Universiteit).

  Bij het onderzoek werden in een proefopstelling onder meer twintig essen gedurende drie maanden blootgesteld aan zes stralingsbronnen. De straling waaraan de bomen zijn blootgesteld is opgewekt met wifi-accesspoints (toegangspunten voor draadloze netwerken).

  Bladeren dichtbij de stralingsbronnen vertoonden aan het einde van de onderzoeksperiode ’loodglansachtige effecten’. Deze effecten blijken het gevolg te zijn van het afsterven van de boven- en onderepidermis van de bladeren. De ’loodglans’ wordt opgevolgd door verdroging en afsterven van een deel van het blad. Zaaiculturen van onder meer Arabidopsis en maïs – die waren blootgesteld aan de straling – lieten een vertraging zien in groei en bloei ten opzichte van de controlegroep in een identieke maar stralingsloze klimaatruimte.

  Meer in Tuin&Landschap 23
  http://www.tuinenlandschap.nl/nieuws/3916/bomen-hebben-last-van-elektromagnetische-straling

  ————————–

  Dit lijkt me toch meer dan duidelijk.

 19. Beste Marie Louise. Ik steun je hoor. Er zijn genoeg mensen die wel inzien (bewustworden) dat al die ellendige Wifi UMTS GSM en andere straling compleet gebaseerd is op GELD en POWER van de grote multinationale bedrijven. Ze zijn niet bekommerd om onze gezondheid, nee ..het gaat om winst! geld en macht.
  Ik las heel snel een reactie van ene Robert hier, hij zei dat magnetrons zich niet bewezen hebben ….nou vraag je maar eens af waardoor de KANKER klinieken VOL zitten in nederland, waarom sterven er meer en meer mensen aan KANKER? wij zijn electrische wezens, en laten ons bestralen door Electromagnetische straling …dat is toch van de zotte.
  Een ding begrijp ik nooit. Waarom reageren de mensen die deze straling gebruiken en toejuichen meestal het HEFTIGST! dat valt me hier op. Ze zijn zo bang om uit hun comfort zone te komen. Kijk nou verdomme eens verder dan je neus lang is ….! en haal die oogkappen van je kop ! De mensen die twijfelen komen gelukkig met meer argumenten tegen Wifi dan dat de Wifi aanbidder kan.
  Wacht maar …over 5 jaar (misschien te laat voor velen van ons) dan gaan we die verrekte masten allemaal omkappen ….

 20. Draadloosgeweld dank je wel voor je begrip, iets wat ik niet veel krijg,
  Ben nu weer de hele dag aan het zoeken naar een leuke vakantie plek !
  heb Center Parcs gebeld en in ieder huisje zit nu draadloos internet,
  Dus helaas ik kan meer op vakantie in hun park.

  Zou het niet mogelijk zijn, dat ze een blok met huisjes zonder draadloos internet maken, kan ik er ook weer eens een paar daagjes tussen uit,

  En klaasvaak laat mij dan maar een medisch wonder zijn , maar droom jij maar lekker verder ( je naam het zegt al)
  maar ook jij kan de volgende zijn, en ik krijg gelijk, kwestie van tyd !!!
  maar dit gaat goed fout, er komen steeds meer zieken mensen, waarvan de arsten niet weten wat ze er mee aan moeten

  Marie Louise

 21. Jullie zouden eens op de website moeten kijken, zijn echt nog wel parken zonder wifi! Als iedereen n de wereld zich nou eens gewoon druk om zichzelf maakt dan zou ik niet zoveel hoeven werken haha

 22. Net terug van Elvenden Forest. Heerlijk Wifi in je bungalow. Met iPad op de bank de Nederlandse krant lezen en in de natuur kijken.

 23. Beste Marlielouise,

  Ik begrijp je reactie helemaal. Ook ik zit in dezelfde onmenselijke situatie. Het maakt me daarbij nog eens extra ziek als ik de reacties lees van bepaalde mensen. Niet alleen het fysieke, maar ook het mentale wordt daarbij geraakt.

  Het maakt me depressief dat dergelijke zaken niet worden herkent en hoop op wat begrip van zowel mensen als beleid.

  Symptomen zoals hoofdpijn, darmproblemen, rillingen, spierpijn enzovoort. Het is niet te beschrijven en te begrijpen als je niet in diezelfde situatie zit.

  Hopend op enig begrip,

  Groeten, Jonas

 24. Tjonge jonge wat kunnen jullie miepen zeg. Als we alles onder de loep gaan nemen is alles slecht. Kun je er niet tegen pech. Wil je er gebruik van maken leuk. Ik weet nu dat ik daar intenet heb en daar gaat het om. KLAAR

 25. Wifi is een probleem, echter niet voor iedereen. Ik hoef maar in de buurt te komen van een wifi punt en voel dit direct als koppijn en of er iemand een riem om mijn kop vast zet. volgens mij vriendin ben ik net een lopende wifi scanner.
  Ik voel direct of er ergens wifi is dat dat maakt me gek. We proberen tegen woordige wifi vrije kamers, hotels of B&B te boeken maar dat valt nog niet mee.

  Probleem is dat niet iedereen er iets van voelt, het het relateerd aan zijn problemen. Simpele test: zet het eens uit voor een anatal dagen en kijk hoe je je voelt.
  de reacties hier boven snap ik ook al niet. Het niet willen inzien denk ik dan maar.

  Zelf ben ik aan het kijken hoe ik mijn huis nog meer tegen wifi kan beveiligen, gelukkig woon ik achter af en is er haast geen wifi hier, maar van de week was ik op schiphol, met een hevige koppijn…niet raar….24 wifi punten dat wil wel.

 26. Hallo,

  Snappen doe ik het wel. Er zijn mensen die zeer gevoelig zijn voor straling. Dit wordt vaak niet opgemerkt omdat het dagelijkse leven al genoeg stress oplevert, dat beetje meer zou je niet voelen? Normaal niet, maar je hebt mensen die er echt heel gevoelig voor zijn. Ik slaap nog onder een UMTS mast zonder enig ongemak, maar sommige mensen moeten duur investeren om rustig te kunnen wonen omdat de lucht ‘en dat klopt wel’ vol zit met allerlei elektromagnetische straling. Als je hoogsensitief bent heb je wel wat te doen om van die straling af te komen. Het is bijna onmogelijk.

  Vergelijk het met autisme. Soms valt hun gedrag niet op, maar ze moeten alles verbloemen om normaal over te komen. Dit kost hen veel energie. Zo kan iemand ook gek worden van alle magnetische straling; als het maar lang genoeg duurt.

  Volgende week gaan wij ook naar Center Parcs, maar mij stuit de prijs van de hotspots eerder tegen de borst. Het zou gratis moeten zijn.
  Echter zouden ze ook rekening moeten houden met puristen en andere mensen die graag ‘clean’ op vakantie gaan en geen internet willen vanwege de rust en andere zaken die hieromtrent dienen.

  Het mes snijdt weer eens aan 2 kanten.

 27. beste Lilith,
  ik begrijp dat je zoiets met autisme linkt om héél ernstig genomen te worden!
  Zou je ons die vergelijking aub willen toelichten! Ik denk dat je niet écht weet waarover je praat als je dit fenomeen met “ASS(autisme spectrum stoornis)” wil benadrukken,
  spijtig!
  Het komt vast wel geleerd over… Maar niet echt slim om dit op het internet te proberen! Sorry

 28. Waar een groot park klein in kan zijn, in september 2013 weer een volle week geboekt in 8 persoonshuis kosten enorm!, maar goed dan verwacht je toch wel een stukje service en dan is betalen voor wifi ronduit geldklopperij. Heb in het voorjaar 2013 een reis door Vietnam gemaakt en daar was in ieder hotel of restaurant gratis wifi dat is pas een uitstekende service!!. Op de één of andere manier blijft Centerparcs het geld uit je zak trekken, bereken één prijs voor je verblijf inclusief een goede service. Ik kan alleen maar zeggen stop hiermee want dat gaat echt klanten kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.