Sunparks breidt uit naar Drenthe

Center Parcs Europe, waartoe onder andere Sunparks behoort, heeft overeenstemming bereikt met het bestuur en de certificaathouders van Stichting RecreatieParc Sandur over de overname van Parc Sandur. Daarmee verhuizen ook de werkzaamheden voor verhuur, sales en marketing van Landal GreenParks naar Center Parcs Europe.

Met 333 bungalows, een recreatiemeer, een overdekt zwembad en andere basisvoorzieningen op het gebied van dienstverlening, faciliteiten en activiteiten komt het park, mede door de interessante omgeving ervan, in het aanbod van Sunparks terecht. Parc Sandur gaat dan door het leven als Sunparks Sandur Drenthe. Het park zal op enkele punten uitgebreid worden. De mogelijkheid bestaat om extra villa’s te realiseren terwijl het zwembad uitgebreid zal worden om als Aquafun door het leven te kunnen gaan.

Sunparks heeft al eerder aangegeven te willen groeien naar 30 parken, hetgeen bereikt moet zijn omstreeks 2015. Met de overname van Parc Sandur heeft zij opnieuw een stap voorwaarts gezet richting haar doel. Het park zal vanaf 1 januari 2011 officiƫel de naam Sunparks dragen.

2 comments on “Sunparks breidt uit naar Drenthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.