Center Parcs > Ervaringen & Vragen archief

[Ervaringen] Erperheide

<< < (87/104) > >>

mamavan1:
hallo,

wij zouden graag met ons 3 naar erperheide willen gaan,maar welke cottage is daar geschikt voor ,is er ook een terras ,waar ge wat apart zit?en is er ook ruimte rondom het huisje om te zitten?en is alles in het huisje voorzien bv afwasmachine ,microlf,oven enzo...
sorry voor al mijn vragen.

-Martijn-:
De Erperheide beschikt zowel over 3-persoons Comfort appartementen als 4-pers cottages. De 3-pers Comfort appartementen zijn daarentegen stukken kleiner dan de 4-pers cottages. Elke cottage bij Center Parcs kent zijn eigen privé terras aan de achterzijde van de cottage zelf. Hier zit je vooral in de bosrijke parken, waaronder de Erperheide, op je eigen plekje, welke voldoende privacy bied. Het terras stelt de beschikking over tuinmeubilair aangevuld met een tweetal ligbedden. De 3-persoons Comfort appartementen kennen enkel op de begane grond of direct aan het water een klein terras boven het water. De overige appartementen kennen alle een balkon waar je buiten kunt zitten. De Comfort cottages zijn de basis, daarintegen kent het park ook nog de Premium- en VIP cottages. De Premium cottages beschikken standaard over een vaatwasser en opgemaakte bedden bij aankomst. De VIP cottages behoren tot de hoogste catogorie, zij zijn dan ook uitgerust met o.a. een privé sauna.

Mocht je met drie personen naar de Erperheide gaan, kun je zowel kiezen voor de 3-persoons Comfort Appartementen als voor de 4-pers cottages. De cottages zijn stukken ruimer dan de appartementen en kennen hun eigen behorende privé terras. De vier-persoons cottages zijn ingedeeld in Comfort en VIP types. De Comfort types zijn de basis, zij bieden je weinig aan verdere extra's, maar alles is aanwezig wat je inprincipe nodig zou moeten hebben. Waaronder een magentron in de keuken, echter bijvoorbeeld geen vaatwasser. De 4-pers VIP cottages zijn luxer in uitvoering, kennen hun eigen privé sauna, en in de keuken is bijvoorbeeld o.a. een vaatwasser aanwezig.

mamavan1:
ok bedankt ,is er ook bestek enzo aanwezig?

-Martijn-:
Ook bestek en servies kun je in de keukenkastjes van je wellicht toekomstig geboekte cottage of appartement terugvinden, eigenlijk vind je er praktisch alles wat je nodig hebt om te koken, of om te eten. Ook staan er in de keuken (bereidings)pannen voor je klaar, welke je vrij kunt gebruiken. Mocht je hiermee niet overweg kunnen of als voorbeeld , de bodem van de pan staat helemaal bol dan kun je kun je dit gewoon even bij de receptie doorgeven, zij geven je dan een spiksplinter nieuwe pan mee.

Hmn:

--- Citaat van: mamavan1 op 28 juli 2009, 14:28:59 ---ok bedankt ,is er ook bestek enzo aanwezig?
--- Einde van citaat ---
Ja, er is ook bestek aanwezig (messen, lepels, vorken, theelepels). Dus je hebt zeg maar alles wel ;)

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie