Sunparks, P&V & andere parken > Overige bungalowparken

Hengelhoef

(1/3) > >>

CenterMo:
Ik kreeg een aanbieding van Hengelhoef (Oostappen groep) in mijn mail. Zit in Houthalen (België). Mooi zwembad op de plaatjes, maar hoe is het in werkelijkheid? Kent iemand op dit forum het?

Ben wel eens in een ander Oostappen park geweest en vond dat niet zo heel leuk eigenlijk. Hengelhoef ziet er wel mooi uit op zich. Toch...als ik de reactie's en reviews op sommige reissites bekijk, moet het wel een miskoop zijn.. Wie oh wie kan mij zijn/haar ervaringen vertellen??

Vast bedankt :).

gr Monique

cp rick:


Het is een park met een luxe zwembad voor een camping. Snelste maar ook gevaarlijke wildwaterbaan. Ook een 3 andere glijbaan, verder is het park en restaurant's vergelijkbaar met een ander oostappen park. Wel is het een groter park vergelijkbaar met prinsenmeer! :)

CenterMo:
Mmm een gevaarlijke wwb is wat minder. Hoewel ze in mijn ogen eigenlijk nooit veilig voor jonge kinderen zijn (zelfs niet voor mijn dochter, die toch echt a en b heeft en nu voor c gaat). Ik wil er persé bij blijven.

Is het er erg druk? Vergeleken met een CP zwembad bijv. Prinsenmeer ken ik, daar ben ik dus geweest. Is het een aanrader?? Voor een weekendje: van vrijdag tot zondag.

Ben er nog heel niet over uit in ieder geval ;).

Bedankt trouwens, voor je reactie ;).

gr Monique

cp rick:

Voor een weekendje is het ruim voldoende. Kinderen vermaken zich wel in de speeltuin, de minigolf en Villa Victor. Ook zijn er genoeg facialiteiten voor de boodschappen, restaurants enz. Voor 3 dagen dus meer dan genoeg.

Over de Wildwaterbaan. Deze is in vergeleke tot een centerparcs een ware wildwaterrivier. Hij heeft veel vaart en is vrij lang. Je zal zeker moeite hebben met boven water houden, maar veilig is hij wel, er staan constant badmeesters naast  :)

Voor 3 dagen vind ik dit zeker een aanrader


cp-freak:
Ik heb niet zo'n positieve ervaringen met het park... Zwembad is nogal onhygiënisch (er liep ooit eens een vies, vuil en vettig ongedierte rond)...

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie