Welkomstkoffer voor Center Parcs-gasten

Extra mededeling: Center Parcs-bezoekers met een gelukscode in de welkomstkoffer kunnen zich voor de exacte invulplaats wenden tot Center Parcs Europe via www.centerparcs.nl. Tot op heden is nog niet bekend waar dit mogelijk zou zijn.
———————————————————–

Gasten van Center Parcs, ook de niet-Friends, worden gedurende de komende periode bij aankomst aangenaam verrast. Center Parcs geeft namelijk bijzondere welkomstkoffers weg.

Het welkomstpakket betreft een kartonnen koffer met reclame voor Center Parcs en Pierre & Vacances met direct op de achterzijde een spel. In de koffer vindt de gast een welkomstboekje van Center Parcs, een flesje limonade, een rol Mentos-snoepjes, HerbalTea (Celestial Seasoning), Rexona-deodorant voor mannen en vrouwen en Tijgernootjes Russian Roulette. Daarnaast is er ook een cadeaubon voor een Albelli Fotoalbum toegevoegd en treft men een code in de koffer aan, waarmee men kans maakt op een iPad of een Center Parcs-weekend.

Foto’s van deze speciale welkomstkoffer zijn te vinden op ons forum en wel in dit forumtopic over het welkomstgeschenk voor alle gasten.